BejelentésMásvilág zenekar
Jöjjön el a MÁSVILÁG!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

2011 december
A zenekar oszlopos tagja, Fehér László külföldi kitekintése miatt megtartott búcsúkoncertünkön (dec2. Zrínyi) résztvevőknek köszönjük a tapsot, a biztatást, az örömöt, azt hogy eljöttetek! Az új basszert is hallottátok megszólalni, ilyen dübörgés várható az év végi koncerten is!
2011 (r)ocktóber
Természetesen készülnek a saját nóták is! hogy mennyi szám lesz a demón még titok, mert mi se tudjuk. Addig is amíg a demó nem készül el, a zenekar próbál minél több helyen fellépni, hogy tudassuk, van MÁSVILÁG!!!!!!!!
2011 augusztus 
A zenekarnál basszusgitár fronton csere történt, méghozzá csatlakozott hozzánk ifj Thürmer Jenő ,így már két Thürmer van a csapatban. Ezzel egy időben elkezdtük az első demónk felvételeit, a dob, basszus illetve billentyűs hangszerek már felvéve, a többi pedig a napokban lesz feljátszva. Bitang jól fog szólni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011 július
Stúdiónkba zárkózva felveszünk pár dalt, természetesen lesz közte meglepetés is! Itt tájékoztatunk benneteket, hogyan is lehet hozzájutni. Addig figyeljétek hol lépünk fel, gyertek és tartsuk életben az igazi rockot!
2010.12.26
Az énekesünk neve: DONÁCZI BENEDEK
Gőzerővel dolgozunk azon, hogy minél előbb megláthassa, meghallhassa ország-világ mire vagyunk képesek ezzel a bivalyerős felállással.

 
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!